21 Kasım 2010 Pazar

Evet, elbette bütün dünya onları konuşacak...



Yıllardır bekledikleri nişan haberini resmen aldılar ve o 'kutlu' andan itibaren İngilizlerin 'bütün dünya bizi konuşacak, Tanrı prensimizi ve Kate'i korusun' çılgınlıkları başladı. Bu noktadan itibaren al yanaklı ada halkının, en azından birkaç yıl boyunca, küresel iklim değişikliği başlığındaki bir konuyu bile Kate'le William'ın ilişkilerine getireceklerine şüphemiz olmasın.

Hiç de önemli olmayan şahsi fikrim, William'ın kel kafası ve Kate'in kıvrımsız vücudunu saymazsak ikilinin gayet şık, sarayın kibirli havasından uzak ve de gayet sempatiyle takip edilebilir bir çift olduğudur.


Kişisel Tahminlerim

-İngilizler'in kafasında 'Kate'in gözü yükseklerde mi, yoksa o da sessiz bir prenses mi olacak' sorusu var ki bu sorunun cevabı en klasik astrolojik gerçeklerde yatıyor: Oğlak burcu kadını Yengeç burcu erkeğini meze niyetine çıtır çıtır yer, siz de kendinizi 'bu kadın nasıl beceriyor da prensi avucunun içinde tutuyor' diye sorarken bulursunuz..

-Bir kadının gerçek hayatta bu kadar sık şapka kullanabileceği ortamlarda bulunuyor olması, bence Kate Middleton'la ilgili en fazla kıskanılması gereken noktalardan biri. Bu hızla ve bu kadar güzel şapkalar kullanmaya devam ederse güzel bir şapka modası dünyayı sarar, 'Prensesin şapkaları' başlığında en az birkaç kitap yayınlanır. 

-Kate'in nişanlarını ilan ettikleri gün yüzüğüne uyum sağlasın diye giydiği mavi elbisenin tarih sahnesindeki yeri, Monica Lewinsky'nin mavi elbisesinin önünde olur.

1 yorum:

  1. Yeni nesil katılımcı Türkçü sözlük. Kayıt ol, yazar olarak başla!
    https://gokkurtsozluk.com

    YanıtlaSil